Den eviga frågan, vart hänger man boxningssäcken?

Är man verkligen intresserad av att inreda ett eget gym hemma så kan det vara en bra idé att investera i en golvställning för hängande boxningssäckar. Vill man komma igång omgående utan att behöva borra och skruva så är detta helt klart ett väldigt bra alternativ.

Century Heavy Bag Stand

Det finns flera stora fördelar med att ha en golvställning, för det första går den enkelt att flytta runt när det behövs. Den ställning som cirkulerar ute i butikerna är en ställning från Century. På just denna ställning ingår det också speedbag vilket är perfekt för att maximera sin träning.

Just denna ställning är av väldigt hög kvalité och är byggt med ordentliga tretums stålrör för att orka med alla påfrestningar. Har du plats till en sådan ställning i ditt hemmagym eller ute i garaget så är detta ett väldigt bra alternativ.

Den största och enda nackdelen är att denna typ av lösning tar upp betydligt mer plats och det kräver att du har utrymmet för den. Det fina är att den kommer gå att flytta och detta är enda lösningen om du vill ha en hängande boxningssäck utan att behöva borra.

Century Heavy Bag Stand har justerbar låsning vilket gör att du kan justera höjden från 1,7 m till 2,0 m beroende på din höjd.

Tips

Med denna typ av ställning för hängande boxningssäckar så öppnar det upp för en mer varierande träningsmiljöer. Det är en ganska så härlig känsla att kunna flytta ut boxningssäcken utomhus för att träna under den öppna himmeln. Speciellt på våren blir detta magiskt, när alla vårkänslor kommer och kroppen bara vill ut för att njuta av den friska luften.